- На кој начин Матусал е слика за Христа?
- Што довело до излевање на раниот дожд?
- Што е тоа што ќе доведе до излевање на позниот дожд?
- Што претставува словото за крстот за оние кои се спасуваат?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…