Mariona Sagarra
LLUM A LA VEU - Concert/performance
El 26 i 27 d'Abril a l'Antic Teatre - anticteatrre.com

Veu i pedals d’efectes: MARIONA SAGARRA
Il·lustrador- imatges: ROGER PIBERNAT

marionasagarra.com

rogerpibernat.com

CAT///

LLUM A LA VEU és un viatge per la veu de la Mariona Sagarra i les seves àmplies possibilitats, la confluència de mons diversos, de dinàmiques internes, de combinacions possibles, improvisacions i sorpreses, de timbres i emocions. Aquest cop, la cantant va més enllà i s’endinsa al món de la imatge. LLUM A LA VEU és la veu més despullada amb la imatge creada al moment per Roger Pibernat. Ells dos us conviden a entrar en el seu món sonor i gràfic, d’animació. Quines formes i colors tenen el dubte, la por, la paciència, l’amor, el desig...?

La veu, el piano i la poesia són la base del seu treball. La seva sòlida carrera musical li ha permès dur a terme la investigació de les noves possibilitats expressives de la veu. Proposa i cerca diferents formes d’aplicar la veu a l’àmbit de la música, ja sigui amb elements electroacústics, multiefectes o simplement polifonies vocals. A partir del seu rol de cantant, s’embranca amb altres experiències artístiques que la porten a actuar com a performer.

Com a cantant solista, ha editat tres discs: Frec a frec (2000), Dies diferents (2003) i Lent, lent... Corrent! Els temperaments de la veu (2010).

CAST///

LLUM A LA VEU es un viaje por la voz de Mariona Sagarra y sus amplias posibilidades, la confluencia de mundos diversos, de dinámicas internas, de combinaciones posibles, de improvisaciones y sorpresas, de timbres y de emociones. Esta vez, la cantante va más allá y se adentra en el mundo de la imagen. LLUM A LA VEU es la voz al desnudo vestida con la imagen creada por Roger Pibernat. Los dos os invitan a entrar en su mundo sonoro y gráfico, de animación. ¿Qué formas y colores tienen la duda, el miedo, la paciencia, el amor, el deseo...?

La voz, el piano y la poesía son la base de su trabajo. Su sólida carrera musical le ha permitido la investigación de nuevas posibilidades expresivas de la voz, ya sea con elementos electroacústicos, multiefectos o simplemente polifonías vocales. A partir de su rol de cantante, se relaciona con otras experiencias artísticas que la llevan a actuar como performer.

Como cantante solista, ha editado tres discos: Frec a frec (2000), Dies diferents (2003) i Lent, lent... Corrent! Els temperaments de la veu (2010).

ENG///

LLUM A LA VEU is a free trip for the voice of Mariona Sagarra and its expanded choices, the confluence of several worlds, of internal dynamics, of possible combinations, of improvisation and surprises, of bells and emotions. This time, the singer wants to go further and she goes deep into the images universe. In LLUM A LA VEU we can find the voice with the animations by Roger Pibernat. Both invite to get into the sound and the lights, animation world. Witch colours and feature could we find into the doubt, the fear, the patience, the complicity, the love, the desire…?

The voice, the piano and the poetry are the base of her work. Her solid musical career has allowed her the investigation of expressive new opportunities of the voice whether it is with electroacoustic elements, multieffects or simply polyphonies vocals. Starting from her singer’s role, it is related with other artistic experiences that take her to act as performer.

As a solo singer, she has released three records: Frec a frec (2000), Dies diferents (2003) i Lent, lent... Corrent! Els temperaments de la veu (2010).

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…