Un documental sobre la situació actual del disseny a la ciutat de Barcelona. Es tracta d'un projecte final de carrera amb el qual he procurat indagar i tractar temes d'actualitat. Es pot considerar una primera versió d'un projecte de futur.

Vull agrair infinitament la col·laboració de tots els qui heu fet possible aquesta peça audiovisual. A nivell personal ha estat una experiència increïble que m’ha donat l’oportunitat d’aprendre i de formar-me com a dissenyadora, però també com a persona.

Voldria també disculpar-me. Realment és amb la pràctica quan s’aprèn la tècnica, i aquesta és una de les meves primeres feines en el camp audiovisual. Finalment vaig decidir utilitzar aquest projecte com a projecte final de carrera i per això, vaig haver d’ajustar-me a un timing molt concret. Es podria considerar una primera versió d’un projecte que té futur. Com a estudiant he indagat en tots els processos, tant del marc teòric de realitzar una entrevista, com dels tècnics quant a la captura del vídeo, l’audio i el muntatge.

Espero que us agradi i estic oberta a qualsevol observació. Penso que tant conceptualment com nivell de muntatge és un documental molt enriquidor, on s’exposen opinions realment interessants, amb un fil conductor, argumental i narratiu que li dóna ritme.

De nou, moltes gràcies a tots.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…