- Sinopsi: "Coup de Grâce" ens parla del deteriorament d'una amistat, d'allò que s'ha trencat i d'allò que no es pot trencar. Després d'una llarga separació, dos homes es retroben en un gran edifici situat en un paisatge remot. En el decurs de la vetllada es batran en duel en un combat sense armes a través de la dansa. Delicat, cruel i de bella factura, serà un combat sense guanyadors ni perdedors. Brillant adaptació cinematogràfica de la performance Ölelés, de Jordi Cortés Molina i Damián Muñoz, en la qual Clara van Gool demostra com el llenguatge de la videodansa presenta una sensibilitat semblant a la de cert cinema fantàstic.

- Fitxa tècnica / Fitxa artística:

PAÏSOS BAIXOS. 2011

Directora: Clara van Gool
Producció: Hanneke Niens, Hans de Wolf, Raül Perales
Guió: Jordi Cortés Molina, Damián Muñoz, Clara van Gool
Fotografia: Nils Post
Muntatge: Stefan Kamp, John Hipkiss
Disseny de producció: Marco Rooth
Direcció d'art: Paula Loos
Intèrprets: Jordi Cortés Molina, Damián Muñoz

- Sinopsis: "Coup de Grâce" es una película acerca del resquebrajamiento de una amistad, acerca de aquello que está roto y de aquello que es inquebrantable. Tras una larga separación, dos hombres se reencuentran en un enorme y remoto edificio. En el transcurso de la velada iniciarán un duelo, un combate sin armas a través de la danza. Delicado, cruel y hermoso, este será un combate sin ganadores ni perdedores. Deslumbrante adaptación cinematográfica de la performance "Ölelés" de Jordi Cortés Molina y Damián Muñoz, en la que Clara van Gool demuestra cómo el lenguaje de la videodanza presenta una sensibilidad afín a la de cierto cine fantástico.

- Ficha técnica / Ficha artística:

PAISES BAJOS. 2011

Directora: Clara van Gool
Producció: Hanneke Niens, Hans de Wolf, Raül Perales
Guió: Jordi Cortés Molina, Damián Muñoz, Clara van Gool
Fotografia: Nils Post
Muntatge: Stefan Kamp, John Hipkiss
Disseny de producció: Marco Rooth
Direcció d'art: Paula Loos
Intèrprets: Jordi Cortés Molina, Damián Muñoz

- Synopsis: "Coup de Grâce" is a movie about the shattering of a friendship, about what is broken and what cannot be broken. After a long separation, two men meet again in an enormous, remote building. During the course of the evening they'll start a duel, a weaponless combat through dance. Delicate, cruel and beautiful, it will be a combat without winners or losers. A stunning film adaptation of the "Ölelés" performance by Jordi Cortés Molina and Damián Muñoz, where Clara van Gool shows how the language of videodance presents a sensitivity similar to some fantastic cinema.

- Cast & Crew:

NETHERLANDS. 2011

Director: Clara van Gool
Producer: Hanneke Niens, Hans de Wolf, Raül Perales
Script: Jordi Cortés Molina, Damián Muñoz, Clara van Gool
Cinematographer: Nils Post
Edit: Stefan Kamp, John Hipkiss
Production design: Marco Rooth
Art: Paula Loos
Performers: Jordi Cortés Molina, Damián Muñoz

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…