sebaljklinc.com
CROATIAN RALLY CHAMPIONS

Juraj Šebalj/Toni Klinc - Mitsubishi Lancer Evo 9

GO PRO - FOTO LUIGI (051/271 491, 091 4938966)
info@fotoluigi.hr

Rally Opatija održan ovog vikenda svakako spada među najkatraktivnije natjecanje u kalendaru prvenstva Hrvatske. Uz odličnu lokaciju, ove godine je odabran i datum održavanja unutar turističke sezone. Četrdesetak posada koje su krenule sa kupališta Slatina u petak uvečer odvozile su ukupno 8 brzinaca. Pobjedu su odnjeli Juraj šebalj i Toni Klinc ispred Čibeja na drugom i Roka Turka na trećem mjestu. Niko Pulić koji je najozbiljniji konkurent Šebalju za naslov prvaka završio je natjecanje na šestom mjestu nakon niza pehova.

Juraj Šebalj:
Od samog početka je krenulo dobro. Već ujutro nakon prvog kruga brzinaca - Učke i Lupoglava, smo napravili solidnu prednost pred konkurencijom. Išli smo jakim tempom, no nismo pretjerivali. Iako su se vozila samo dva prava brzinca, rally je bio težak i trebalo je sačuvati živce i ne bušiti gume. Na našu radost, konkurenti su imali dosta pehova, tako da smo pobijedili s velikom prednošću. Ova pobjeda došla je u pravom trenutku, jer bodovno do sada nismo najbolje stajali.

Toni Klinc:
Bilo je odlično. Brzinac Lupoglav je ove godine bio dugačak 17 km, s mnogo prijevoja, skokova, na vrlo skliskom asfaltu s dosta prašine. Učka je s druge strane bila čista, ali na mjestima vrlo brza. Ako smo ove sezone guštali, onda je to definitivno bilo ovog vikenda.

Quick BIO:
Juraj Šebalj - 26.02.1976
Toni Klinc - 8.6.1974

Rezultati:
1. Šebalj - Klinc
2. Čibej - Bitterman 1.43,0
3 .Turk - Ložar 3.07,2
4. Žakelj - Seljan 4.18,2
5. Dobrila - Raštegorac 4.20,4
6. Pulić - Šantić 4.40,0

shot/edited/directed/
DINO SENČAR - ratio-studio.hr
graphic/
NEVIO SMAJIĆ - nevideno.com
production/
RATIO D.O.O.
ratio-studio.hr

2011.

music: the xx - crystalized(dark sky remix)

canon 5D/7D

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…