Weer jong zijn en opnieuw beginnen, wegvliegen uit het hier en nu, gewoon vrij zijn. Wie wilt dat niet? Wat als het kan... Op zondagmiddag 30 oktober om 15 uur gaat FLY AWAY van MEEKERS feestelijk in première in de Rotterdamse Schouwburg.

In FLY AWAY wordt een groepje opstandige bejaarden een imaginaire dimensie ingeschoten waar ze tot hun eigen verbazing in rap tempo van de ene levensfase in de andere struikelen en verschillende onverwachte transformaties doormaken. Een wonderlijke, verrassende en veelal hilarische reis die over de grenzen van de logica en verbeelding gaat.

FLY AWAY, van Arthur Rosenfeld, is een moderne vertelling over een tijdloos onderwerp: ergens anders willen zijn dan waar je bent. Met een mix van dans, theater en mime wordt iedereen op zijn/haar eigen niveau aangesproken.
De cast van FLY AWAY is een homogeen en soepel ensemble van dansers en acteurs, bestaande uit: Angelina Deck, Ans Kanen, Yanaika Holle, Fabian Holle en Koen Kreulen.

FLY AWAY is tot en met seizoen 2012/2013 te zien in de Nederlandse theaters. Naast de vrije voorstellingen worden er ook schoolvoorstellingen gespeeld.
MEEKERS maakt al bijna 20 jaar fantasievol, eigentijds en kleurrijk danstheater met-een- knipoog, waar niemand ooit te oud voor is.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…