Dokumenttisarja "Suomen rave-kulttuurin historia" kertoo 90-luvun merkittävimmästä musiikkivallankumouksesta, joka vaikutti pysyvästi myös suomalaiseen musiikkikulttuuriin ja yhteiskuntaan. Elektroninen musiikki on laajalti käsittelemätön aihe rock-painotteisessa Suomessa vaikka niin sanotun klubikulttuurin vaikutukset populaarikulttuuriin ja musiikkiteollisuuteen ovat nyt merkittävämpiä kuin koskaan aiemmin.

Varastobileet, uudenlaisen klubi-kulttuurin syntyminen, seksuaalivähemmistöjen esiinmarssi, lieveilmiöt ja ajan henki käydään läpi techno-kulttuuria eläneiden pioneerien toimesta. Samat pioneerit ovat myös käyneet läpi vinttinsä ja kellarinsa keräten ennenäkemätöntä arkistomateriaalia 1980-luvun lopulta 2010-luvulle.

Basson taltioimat haastattelut mahdollisti DJ Orkidea toteuttaessaan levyään varten 40-sivuisen kansikirjan, joka käsittelee klubikulttuuria Suomessa kahdenkymmenen vuoden ajalta. Erkko Lehtinen toimitti kirjan haastattelut. Arkistomateriaalia kuvituksiin tuli kymmeniltä kuvaajilta, joille kuuluu iso kiitos projektin onnistumisesta.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…