Over online magazines zijn hele series artikelen te schrijven, eentje is niet genoeg. We nemen ons voor om dat ook maar te gaan doen. Wat we niet willen gaan doen is content maken omdat het fijn is voor zoekmachines.
Video

Video hosting is verschrikkelijk duur. Alle browsers gaan weer anders om met verschillende video formaten. We denken nu een aardige oplossing gevonden te hebben. We zien de Wasstraat als een podiumpje om te experimenteren met video, content en de dingen die we kunnen verzinnen.
CMS’en

CMS’en (content management systemen) doen niet wat ze moeten doen. Ze dwingen content editors om zich bezig te houden met het vormgeven van content en tegenwoordig zelfs met het beheren van de layout van een webpagina. Ze richten zich totaal niet op hun primaire taak: het beheren van, inderdaad, content. Het web zou veel mooier en beter zijn als ze dat wel zouden gaan doen.
Meer

Wat voor licentie gebruiken we, wat is er toch mis met afstandsbedieningen, geotracking en dicks on maps. Deze week zijn we het opvallend veel met elkaar eens. Eens zien of dat volgende week anders zal zijn.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…