"Wat vind jij van content?" vroeg onze collega Lennaert aan zijn zoon. Dit filmpje is zo hilarisch, daar beginnen we mee om daarna gortdroog verder te gaan met het verschil tussen papieren en online magazines, daar is nog lang niet alles over gezegd. Hoe serieus nemen online publicaties zichzelf eigenlijk? Worden artikelen wel up to date gehouden?

We praten over datavernietiging. Over GeoCities wat laatst zonder pardon offline gehaald is door een of andere horkerige uitgever (heel GeoCities past op één harde schijf). Peet vindt dat Twitter zijn data ook vernietigd maar Vasilis legt uit dat dat toch niet helemaal klopt.

Vlak voor we de wasstraat in rijden laat Vasilis weer eens zien dat je niet alle details hoeft te kennen om een mening te hebben. Heel Buma Stemra wil 30% van de opbrengst dacht hij ergens gelezen te hebben. Het bleek om één ietwat gulzig bestuurslid te gaan. Feit blijft dat het een schimmige organisatie is.

Als test hebben we ook een camera op de ster van de Mercedes gericht. We zien Peet deze ster ook recht zetten na de wasstraat waarin we zoals altijd over de feedback praten. Erg leuke feedback dit keer.

Tablets, nieuwe Windows apparaten (en bijbehorende marketing bullshit), het briljante maar ook riskante (voor gebruikers) business model van Amazon én een dollemansrit door een tunnel. Voorstellen voor het legaal maken van censuur in Amerika en de rechten van bedrijven die belangrijker zijn dan die van mensen.

En meer.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…