Hornbach WomenatWork: Tilburg

Kicks Concept & Design maakte voor bouwmarkt Hornbach in opdracht van Van Hulzen Public Relations een supersnelle video van het klusteam van de Women at Work-campagne. De eerste van de drie klusdagen vond begin november plaats.

De bijzonder korte video's maken onderdeel uit van de campagne, die Hornbach vorig jaar is gestart om een ode te brengen aan de stoere, échte klusvrouw. Naast het selecteren van klusheldinnen deden Hornbach en Viva ook een oproep aan vrouwen die juist hulp kunnen gebruiken bij een grote klus. Drie klusrampen werden geselecteerd; een afschuwelijke badkamer, een aftandse garage en een vervallen zolder waren de perfecte plekken om de handen eens flink te laten wapperen.

Kicks bracht de verbouwing in beeld zoals dit nog nooit eerder was gedaan. Je kunt het ook wel een 'Klusprogramma 2.0' noemen. Traditionele klusprogramma’s rekken eindeloos dezelfde content om maar tijd te winnen. Wij hebben gesneden, versneld en gecomprimeerd om hetzelfde verhaal te vertellen binnen enkele minuten. Een compleet klusprogramma met alle vaste rubrieken zoals het winkelen, het klussen, de metamorfose en de verrassing; niet in een uur, maar in een flits. Eén klusdag van twintig uur samenvatten in slechts drie minuten!

Jouw project op bijzondere wijze in beeld laten brengen door Kicks Concept & Design? Neem dan contact met ons op en we laten je versteld staan!

YIPPIEJAJAYIPPIEYIPPIEYEAH!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…