Sürgősen be kellett zárni az uszodát, mert nem EU-szabványok szerint működött! Csak azt nem értem eddig mi gond volt vele? Mert szerintem semmi. Megszűnt, mert kapitalista európai szlogennel élve "veszteséget termelt, nem profitot". Mert pláne most téli időszakban erre a strandra senki nem mehetett volna. Itt az új fedett, de ide csak az megy, aki kimondottan úszni akar. Nyáron meg miért menne „fürdőszobába”? A lényeg meg valósult a terv, átlagember számára megfizethetetlen, mindegy, hogy tél vagy nyár van.
Számos gyógyvizes medence felmentést kapott, a vízforgató felszerelése alól, mert a kicsapódó ásványi anyagok használhatatlanná tennék a rendszert. Az én gyerekkoromban 5 Ft-ért lehetett fecskét kölcsönözni, mert nem volt mindenkinek fürdőgatyája. Még volt TBC. Nyitott szemmel úszkáltunk , meg betoncsúszdáztunk ,a vagányabbak állva . Soha nem hallottam ,hogy valaki megfertőződött volna . Biztosan jól működött az immunrendszerünk az 50-es 60-as évek reformkonyhájától . Az EU biztos , hogy mindent jól tud ?
Persze, hogy jól tudja! Mert nem ők tették kötelezővé a vízforgató berendezést, hanem mi „okosok” mi az ajánlásokra még ráteszünk egy lapáttal, hogy lássák ez a Magyar- ez igen! Máshol Európában tesznek az egészre. pl. Olaszországban is az a lényeg, hogy a víz minőség legyen megfelelő, hogy az forgatóval vagy másként az mindegy!
A kispénzű, nagycsaládosok és a napozást a fák alatti hűsölést szerető emberek kikapcsolódását szórakozását vették el az okoskodásukkal az „atyáink” -mehetünk a biztonságos Duna, tiszta vízébe mártózni. Jó az nekünk! -Lehet, hogy nyáron már a Duna is be lesz zárva! Vagy pályázunk az EU-hoz vízforgatóra?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…