Gospod Mišo Alkalaj iz insituta Jožef Stefan je odbil vsako žogico Vide Ogorelec Wagner, Nine Štros, Andreja Tavčarja in dosegel "home run". Vsi poskusi Vide Ogorelec Wagner, da bi dvignila nekaj mulja so spodleteli ob jasnih in brezkompromisnih nedvoumnih odgovirh g. Alkalaja.
Tudi poskus greenpeacovke (mimogrede to organizacijo je soustanovitelj zapustil, ko so, kot sam pravi, šli v noro in neumno smer, npr. poskus prepovedi naravnega elementa iz periodičnega sistema - klora) Nine Štros se je hitro izjalovil ko se ujame v lastno laž in pade v luknjo, saj ni pripravljena ne informirana, kot sama prizna. Profesionalno je samo ime organizacije, potovanja, oprema, pisarna,.. skratka propagandna oprema.

Članek v katerem vodja greenpeaca prizna ponarejanje podatkov o globalnem segrevanju.
infowars.com/greenpeace-leader-admits-organization-put-out-fake-global-warming-data/

Drugi članek v katerem ustanovitelj organizacije pravi da ni dokaza o globalnem segrevanju.
infowars.com/greenpeace-founder-no-proof-of-global-warming/

Tudi Andreja Tavčarja ne bom izpustil, saj je podjetje IBM, ki ga zastopa sodelovalo s Hitlerjem v 2. svetovni vojni in mastno zaslužilo na miljonih žrtvah holokavsta v koncentracijskh taboriščih. IMB in njene hčerinske družbe so pomagale ustvariti tehnologije, programe ki so omogočali identifikacijo in katalogizacijo v koncentracijskih taboriščih.
ibmandtheholocaust.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…