Het kleine dorp Kamperland ligt in de gemeente Noord-Beveland, ten noorden van Middelburg. Een fantastische plek voor watersportliefhebbers want het grenst aan het Veerse Meer, in een omgeving met veel natuur waar je ook heerlijk kunt wandelen, fietsen en recreëren. In de zomer is Kamperland een populaire bestemming: de stranden zijn er prachtig en in het dorp zijn verschillende restaurants en cafés. Via de N 255 rijd je makkelijk naar de steden Middelburg, Goes en het pittoreske Veere.
Zo biedt wonen in Kamperland je het beste van twee werelden!

Aan de levendige Noordstraat ligt op nummer 30 een authentiek Zeeuws huisje dat je direct kunt betrekken. Alles in deze woning is echter nogal gedateerd dus op termijn is het een uitdaging om er je eigen, modernere versie van te maken.

Zo bestaat de benedenverdieping uit een woonkamer en een studeerkamer waarvan het logisch lijkt om daar één ruimte van te maken. De keuken is eenvoudig, evenals de badruimte met douche die ook op de begane grond gevestigd is. Voor het bewaren van je voorraad is er een kelderkast in de gang. Wanneer je via een steile trap de eerste verdieping bereikt ontdek je daar nog meer bergruimte en drie kleine slaapkamers.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen.

Er is geen centrale verwarming aanwezig in de woning, het voorzieningenniveau is nogal laag. Daar staat tegenover dat de knusheid van het huis een prettige sfeer uitstraalt en dat de rustige achtertuin uitermate geschikt is als moestuin. De voortuin nodigt uit om ’s zomers lekker je kopje koffie in te drinken. Ondertussen zul je de gemoedelijkheid van een Zeeuws dorp ondervinden: de mensen op straat begroeten elkaar en er is tijd voor een vriendelijk woord. Je zit er midden in de dorpse levendigheid met twee deuren verder, op nummer 26, een pension met Bed & Breakfast.

Zoals gezegd bereik je met de auto via de N255 makkelijk de omliggende steden. Maar ook het openbaar vervoer is goed gefaciliteerd: even schuin oversteken en je bent bij de bushalte. Verder vind je in de directe omgeving een zwembad, een voetbal- en een tennisclub en een speeltuin. Met de fiets ben je ook snel bij de kinderopvang en de basisschool waarna je voor je dagelijkse boodschappen direct door kunt naar de plaatselijke winkels. Misschien niet voor alle soorten groenten want die verbouw je wellicht deels in je eigen moestuin achter je eigen knusse Zeeuwse stulpje!

“Geen cent teveel, hoor!”

Indeling:
Begane grond:
Entree / hal, woonkamer (15m²), studeerkamer (7m²) kleine eetkamer, keuken, portaal, wc, badkamer. Er is vanuit de gang een kelderkast.

Eerste verdieping:
3 slaapkamers (resp. 7m², 5m² en 4m² ) en bergruimte.

Kenmerken:
Type woning: 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar: 1910
Woonoppervlakte: 72 m²
Perceeloppervlakte: 276 m²
Aantal kamers: 6 (3 slaapkamers)

Bijzonderheden:
- Tuin is geschikt als moestuin
- Gedeeltelijk dubbel glas
- Levendige weg
- Rust aan de achterzijde
- Ideaal voor de doe-het-zelver

Binnen kijken?
Bel 088-9664642 voor een bezichtiging of bel Mark Faasse voor meer informatie over deze woning op 06-55336745.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…