I forbindelse med lansering av ny profil bestemte vi oss for å lage en promofilm hvor vi kunne leke videre med formene og fargene. Alle effekter/animasjoner ble gjort analogt med stop motion, for å formidle vår mangeårige erfaring med trykksaker og film.

For å være tro mot den nye profilen og firmatrykksakene valgte vi å sette opp noen regler for filmen. I tillegg til at all animasjon skulle gjøres for hånd satte vi også opp begrensninger for lydsporet.

Musikken ble spilt inn på en circuit bent Casio PT80 synth fra 1985. I tillegg til Casio synthen har vi brukt et par gitarer som er stemt etter synthen. De ulike fargene har fått egne gitartoner, og størrelsen på figuren avgjør hvilken oktav som spilles.

Effektlydene er laget så tørre som mulig – knirkende dører, floppingen av kortstokk, gnikking på tre, papp, papir og stål – for blant annet å underbygge det ubestrøkne papirets kvaliteter.

----
blaadesign.no

ENGLISH:
With our new identity, we decided to make a promotional film. All animations and effects were done by hand.

The music is recorded on a circuit bent Casio PT80 synth from 1985. We also tuned guitars after the synth. The different colors have their own guitar tones and the size of the different characters determined the octave that was played. Effect sounds are creaking doors, the flop of the deck, rubbing on wood, cardboard, paper and steel.

----
blaadesign.no

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…