PHYSIOINNOVATION har mange års erfaring fra alperne i ekstrem og udholdenhedssport samt professionel erfaring fra sport performance og idrætsfysioterapi. Vi vil gerne dele vores passion indenfor langrendsløb, sportsvidenskab og træning i dette område med dig hvadenten du er nybegynder eller som højt satsende elite motionist og atlet.

Se hvornår vi har events på alpcamps.com

Vi foreslår dig som enkeltstående, i klub eller anden organiseret gruppe nogle fantastisk effektive og spændende forlængede weekends, som vi kalder for SufferCamps i alperne. Vi inkluderer sport performance workshops på det sted hvor du kommer til at have base og bo i hjertet af alperne, nærmere betegnet Chamonix Mont Blanc. Herfra vil træning og konkurrence camps blive organiseret, med events i nabo dalene i både Italien, Schweiz og selvfølgelig Frankrig alt afhængig af årstiden.

Vi guider dig igennem træningsmetoder både sommer og vinter, så du kan toppe til de langrendsløb du forbereder dig til såsom Marcialonga, Transjurasienne, Vasaloppet, Halvvasan, Tartu, DM i langrend eller andre worldloppet & euroloppet events.

Vi organiserer forlængede træningsweekender, med fokus på "sæsonens" træning samt undervisning i kost og styrketræningsmetoder. Desuden tilbyder vi individuel coaching og opfølgning via skype og virtualsportscoaching.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…