Nu på fredag 23/3 smäller det på ClubCrisp @ Wersens i Åre!

Vi är oerhört peppade inför denna fredag då vi har celebert besök av 2 personer som tillhört den absoluta toppen i snowboardvärlden i väldigt många år. Nu ska de ju dock inte åka bräda på Wersens utan göra något annat som de också är väldigt duktiga på, förse oss med ruskigt bra musik. Båda brinner för musik och brukar spela en hel del på diverse klubbar både i Sverige, Finland och utomlands.

JONI MALMI:

Joni är från Helsingfors och var tidigare del av det smått legendariska Forum 8 som bestod av bland annat Peter Line, J.P Walker mfl. Han har levererat exceptionellt bra filmparts under en lång tid, vunnit Air & Style och en drös andra tävlingar. Idag jobbar Joni med sitt klädmärke MAKIA makiaclothing.com/ och gör musik och har kört en hel del egna klubbar i Helsingfors som för övrigt har en ruskigt bra musik och klubbscen.

HAMPUS MOSESSON:

Hampus behöver förmodligen ingen presentation, en herre som vart med och satt svensk snowboard på världskartan under många år. Även Hampus har medverkat i en mängd filmer som Pony Tale, Robot Food filmerna, osv osv och har faktiskt vunnit Air & Style precis som Joni, stort!

JAMES HOLM (warm up):

James har lirat många år och var en del av Göteborgs uteliv back in the days. Nu är hans yrke fotograf och under många år har man sett hans bilder i Transition, Edge, Magasin Åre, Onboard etc. Idag blir det mindre actionsport och desto mer feta bilar som får vara framför hans lins. Fotograferar lika bra som han vänder plattor.

Kolla in jamesholm.se/dj

Välkomna till en episk afton/

Viktor "Schmecken" Ström, Niklas "Byssa" Byström, C-M Sjöberg

Shots from the "Euro Gap 2" movie and "Roobot Food - Afterbang"

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…