De trainingsdag voor kinderwerk is heel bijzonder. Karin Koornstra neemt je, samen met enkele kanjers uit het Royal Mission Team, mee langs vier blokken waarin de dag is opgedeeld:

BLOK 1: Passie voor kinderen
Kinderwerk begint met passie voor kinderen! In dit blok wordt gesproken over wat deze passie inhoudt, ook wordt er stil gestaan bij hoe het staat met jouw passie voor kinderen en het belang van kinderwerk in de gemeente.

BLOK 2: Visie voor kinderwerk
Vanuit passie ontstaat visie! In dit tweede blok staat de visie voor jouw kinderwerk centraal. Wat zijn je toekomstdromen? Hoe moet jouw kinderwerk er uit zien over 5 jaar? Waarom is het zo belangrijk om met een team je visie te bedenken en te bewaken?

BLOK 3: Kinderwerk in de kerk
Hoe kindvriendelijk is jouw kerk? In dit derde blok wordt er stil gestaan bij het kinderwerk in de gemeente. Welke plaats krijgt kinderwerk in jouw kerk? Hoe krijg je het kinderwerk meer op de agenda van het leidersteam en hoe betrek je de gemeente bij het kinderwerk?

BLOK 4: Visie voor leiderschap en teams
Kinderwerk doe je samen! In dit blok staat leiderschap en het ontwikkelen van een medewerkersteam centraal. Welke mensen zijn geschikt voor kinderwerk en hoe motiveer je ze om mee te werken?

Tussen deze blokken door krijg je korte praktijktrainingen in spel, verhaal, zingen en bidden.

De inschrijving start om 9.30 uur en de dag duurt tot 15.00 uur. Tijdens deze dag krijg je een gratis lunch en een reader van de complete training.

Deze dag is gericht op (aspirant) kinderwerkers (0-12 jaar), leiders van de gemeente en ouders van kinderen.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…