Det var livlig nede på Tjuvholmen i februar. I Skur 13 har en av Norges beste fotografer, Marcel Leliënhof, knipset bilder. Jonas Forsangs penn har danset over arka og fått ned på papir historiene til de flotte folka Bjørn Kjos, Cecilia Brækhus, Knut Storberget og Ida Marie, bare for å nevne noen. Marcel og Jonas hjelper oss med å lage en bok og en utstilling som heter ”Rom 13”. Inntektene fra boka og utstillingen går uavkortet til Nettverk etter soning.

Nettverk etter soning er et tilbud til tidligere straffedømte i regi av Oslo Røde Kors. Etter endt soning finnes det tilbud for tidligere straffedømte om bolig og arbeid. Ofte glemmes alt det som gjør et liv til et liv; det som skjer på fritida di, det som skjer i nettverket ditt. Nettverk etter soning er et tilbud for akkurat det, livet etter klokka 17.00 og endt arbeidsdag. Vi skal lage ”Rom13” fordi vi ville gjøre et prosjekt med Nettverk etter soning, for det arbeidet de gjør er unikt og viktig.

”Rom 13” er et kunstprosjekt, og det er kunst med budskap. Boka handler om å gjøre modige valg, om det å tørre å bryte opp. ”Rom 13” handler også om å være raus og å gi hverandre støtte selv om valgene fører til store forandringer i livet

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…