Alang2 nak Sentap kitorang semua habis2an berpeluh,berlecak & bermandi keringat untuk menyumbat Scha Al-Yahya & Awal Ashaari kedalam gerabak keretapi kosong untuk mendapatkan mood & tema photografi.

"Best Man Win" - konsep Foto Pra-Perkahwinan mereka dengan tema pahlawan dan mengambil latar stesen keretapi sebagai satu metafora akan pertemuan dan satu kesudahan perjuangan Si Arjuna dalam memenangi hati Sang Juwitanya :D

1 kerja berpasukan yang mantop dari team CandidSyndrome melibatkan team photo,wardrobe & video untuk sepanjang hari disana.

Enjoice!

oppss2!! kami tak lupa untuk memberikan CREDITS kepada pihak KTM Berhad kerana memberikan kerjasama.

jangan lupa kasi SHARE ribu2 kali kat kawan2 & buat semua peminat Scha & Awal LIKE fanpage kami di fb.com/SNFANCLUB untuk foto perkahwinan mereka nanti..
kami di CandidSyndrome adalah Official Photographer untuk majlis mereka nanti ;)

seminggu jer lagi nih dorang dah nak melansungkan hari besar mereka ;)

*song credits : OAG - 60's Tv

Jangan Lupa tengok sekali --->

Video Sentap 1.0 :: vimeo.com/39916236
Press Conference :: vimeo.com/39314088

Camera 1 : Azeem
Camera 2 : Megat
Camera 3 : Moji

Edited by : Moji
_______________

for enquiries : +603 8076 6878
CandidSyndrome Film.

Colours Of Asia Sdn. Bhd.
62-5 Jalan OP 1/5
One Puchong Business Centre
Off Jalan Puchong
47160 Puchong,Selangor Darul Ehsan
MALAYSIA

WWW.CANDIDSYNDROME.COM

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…