Ainoana eurooppalaisena Rock Legend's -risteilylle Bahamalle kutsuttu pieni suomalaisbändi Crossfyre saa vihdoin tilaisuutensa siirtyä isoon liigaan.

Toisessa jaksossa bändi on siirtynyt risteilijälle. Eka keikka ei mene ihan putkeen, mutta periksi ei anneta. Ennen keikkaa ja sen jälkeen analysoidaan luonnollisesti naisia.

Crossfyre on 40 vuotta rumpalina toimineen Danny Crossin ja pitkän linjan portsari JayJay Asikaisen 20-vuotta sitten Floridassa perustama Southern Rock -bändi. Nyt se pääsee soittamaan oman genrensä kenties merkittävimmässä tapahtumassa mm. legendaaristen ZZ Topin ja Steppenwolfin seurassa. Odotus on luonnollisesti kova ja toiveet korkealla.

Ainoa ongelma on, että bändin keulahahmoksi hiljattain palkattu suomi-wrestlingin isähahmo Michael “Starbuck” Majalahti, on "levällään molemmin puolin Atlanttia" ja saa mahdollisuuden harjoitella bändinsä kanssa vain kerran ennen suurta mahdollisuutta.

BassoTV:n tuottama 4 osainen sarja kertoo bändin edesottamuksista treenikämpällä Lake Worthissä, Floridassa sekä Bahaman rock-risteilijällä.

basso.fi/televisio

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…