"Lille Fyr" er navnet på Danmarks første trailløb for børn. Det løber af stablen første gang (dagen efter Ultraløbet Fyr til Fyr) den 6. april 2014 kl. 10. Distancen er 1,9 km. fra starten ved Hammerodde Fyr (Bornholms nordligste punkt) til toppen af Hammerknuden ved Hammer Fyr.

Undervejs passerer man Salomons kapel fra 1300 tallet (hvor folk i middelalderen søgte helbredelse), inden turen går de godt 80 højdemeter op til målet ved Hammer fyr. Er vejret klart kan man heroppe fra se Sverige.

Ruten vil være godt markeret og der vil være vejvisere de 3 steder man kunne komme tvivl. Løbet koster 60,- i startgebyr. For det får man: en afmærket rute, startnummer, tidstagning og resultatformidling, saft og kage efter løbet samt en hue og et pandebånd til alle fra hovedsponsoren CEP.

Alle under 18 år kan deltage. Man er velkommen til at tage far eller mor med hvis man er usikker, men så starter man bagerst og holder sine voksne i kort snor. Vores største fokus med løbet er ikke at lave en hard core konkurrence men at introducere børn og unge for trailløb med dertilhørende værdier som f.eks. repekt for natur og godt kammeratskab.

Det maksimale deltagerantal er 50.

Der er ikke parkering ved hverken start eller mål. Vi henstiller til at man benytter parkeringspladserne ved Sandvig strand, Opal-søen eller Hammerhavn.

Tilmeld dig på app.lap.io/event/2014-lille-fyr-boerneloebet

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…