Deze korte film is een onderdeel uit de film 'KNGF bestuur stelt zich voor tijdens AV 06-06-2012'. Hier stelt bestuurslid Harry Gosselink zich voor, in de langere film kunt u ook de andere (nieuwe) AB-leden zichzelf zien voorstellen, zie youtube.com/watch?v=OYUexFok4uc

Met de benoeming van André Beens als bestuurslid van het KNGF is het Algemeen Bestuur weer compleet. In een korte film stelt het vernieuwde bestuur zich graag aan u voor. De bestuursleden vertellen wat u de komende tijd van het KNGF kunt verwachten.

Zo vertelt Wietse Groenink meer over de modernisering van de verenigingsstructuur, over contributie en betaalde en onbetaalde dienstverlening, Henri Kiers geeft de visie op kwaliteit weer en gaat in op de aanstelling van hoogleraren fysiotherapie, één van de manieren om de fysiotherapie binnen de gezondheidszorg nog meer te positioneren. Harry Gosselink onderstreept het belang van een eigen dataverzameling die onder meer ingezet kan worden als spiegelinformatie. Het op te zetten Landelijk Informatie Netwerk Fysiotherapie gaat hierin voorzien. Contracteren of niet-contracteren: een onderwerp dat André Beens aanstipt. Eke Zijlstra blikt terug op zijn eerste Algemene Vergadering als bestuursvoorzitter van het KNGF.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…