Læs mere om uddannelsen Vejgodstransport her:
selandia-ceu.dk/Selandia/Uddannelser/Fagskolerne/Transport_og_Logistik/Vejgodstransport.aspx

Vejgodstransportuddannelsen giver grundlæggende viden om at køre, efterse og vedligeholde store køretøjer.

Du lærer også om de forskellige love og regler - og der er mange skal overholdes, når gods skal transporteres i Danmark og i udlandet.

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. På skolen får du undervisning i fag som kørsel, national og international transport, logistik og arbejdsmiljø
Her skal du også have fag som fremmedsprog, engelsk, og arbejdsmiljø.

Du kan afslutte uddannelsen som lastbilchauffør, chauffør med speciale eller som kørselsdisponent. Som lastbilchauffør lærer du bl.a. at køre lastbil, og du lærer at sikre last og transportere gods efter de forskellige love og regler.

Som chauffør med speciale som flyttechauffør, godschauffør, renovationschauffør, tankbilchauffør, godschauffør eller kranfører lærer du også forskellige former for IT, og du får en grundig viden om det, der knytter sig til dit speciale.

Som kørselsdisponent lærer du blandt andet at stå for driften i et transportfirma. Du lærer også om arbejdsmiljø og forhandlingsteknik.

Hvis du er interesseret i at læse på Vejgodstransportuddannelsen, kan du kontakte studievejleder Kim Gustafsen på telefon 28 44 77 89 eller mail: kigu@sceu.dk

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…