Xerrada sobre la lluita pel dret al propi cos: avortament i cosificació de la dona, amb Isa Garnika treballadora i Regina Martínez.
Dissabte 21 d'abril del 2012.

Isa Garnika és treballadora de la sanitat, militant d’Endavant i Secretaria de Gènere del sindicat CGT de Catalunya. Participa activament tant a la lluita contra els acomiadaments i les retallades a l’hospital de la Vall d’Hebrón, com a les campanyes pel dret al propi cos i a favor de l’avortament. Ha escrit articles com "CiU i les retallades a sanita"t o "Defensem els llocs de treball de les dones".

Regina Martínez forma part de Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) i és militant d’En lluita. És activista al moviment feminista i escriu regularment sobre l’alliberament de les dones i altres temes a la revista La Hiedra/L’Heura. Entre els seus articles trobem: "Nuevo sexismo, viejo capitalismo", "Desmuntant a Rosell: mites i llegendes sobre el sector públic", "Salari per al treball domèstic?" o "Mujer y crisis: la precariedad de los servicios sociales".

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…