29 juni 2012

Vol verwachting staat de bruid door het raam naar buiten te kijken. Dan komt haar aanstaande echtgenoot aanrijden in een prachtige witte koets, getrokken door twee glanzende paarden.
Dit zwarte tweespan zal het bruidspaar vandaag naar de verschillende locaties brengen. Als eerste gaat het op een draf naar 'Kasteel Ammersoyen' in Ammerzoden. In dit eeuwenoude kasteel wordt het burgerlijk huwelijk voltrokken.

Na deze plechtigheid worden er familiefoto's gemaakt waarna we naar het 'Slot van Well' gaan voor de bruidsreportage. Dit schitterende slot, ook wel 'het Huis van Malsen' genoemd, heeft een zeer uitgestrekte tuin en is bij uitstek geschikt voor een schitterende reportage.

Het huwelijk wordt ingezegend in de Sint-Willibrorduskerk te Hedel. Na deze plechtigheid gaat iedereen naar 'Partycentrum De Ruif' om het bruidspaar geluk te wensen en snijdt het kersverse bruidspaar de bruidstaart aan.

Voor het diner gaan we naar 'Restaurant Metropole' in Den Bosch en na afloop keert iedereen terug naar 'De Ruif' om deze mooie dag af te sluiten met een geweldig feest. Uiteraard opent het bruidspaar dit feest met een knallende openingsdans.

Geproduceerd door Assem Producties - videograaf.eu

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…