Van hobbyist naar hitnotering!

In de nieuwe Eindhovense talentenjacht TAC Scout krijgen drie muzikanten en drie DJ’s een kans om zich te bewijzen voor een kritisch publiek. De winnaar gaat naar huis met een boeking voor een lokaal festival, een videoclip, een CD opname, een fotoshoot voor publiciteitsmateriaal en een professioneel geschreven biografie.

In deze vierde voorronde stijden A Silent Speech (lichte popmuziek met een twist: de warme klanken van een altviool), Capcap cap (de donkere hoeken van new wave), DJ Tempo Thirty One en DJ Semrooy tegen elkaar. Jij als bezoeker bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt van de zes voorrondes, twee halve finales en de finale-avondgaat winnen: breng via een app in real-time je stem uit via je smartphone. Digibeet? Je kunt ook gewoon stemmen via een rood potlood.

De voorselectie van de ingestuurde demo’s wordt door TAC Scout gedaan, ondersteund door grootheden uit de Eindhovense muziekwereld.

Meedoen?
Of je nou metal, folk, jazz, hiphop of electro speelt maakt niet uit, belangrijker is dat je nieuw, vernieuwend en/of originele muziek maakt. Daarnaast moet je een repertoire van minimaal zestig minuten hebben en minstens zestien jaar oud zijn. Voldoe je aan deze eisen? Geef je dan snel op, de inschrijving is geopend via tacscout.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…