- Кој во параболата на Натан е претставен преку богатиот?
- Зошто Давид изрекол толку сурова пресуда?
- Дали можеби јас сум тој човек?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…