wellness-bon.blogspot.nl/p/massage.html Massage lichaamsverzorging benen billen buik verjonging gezicht haar ogen! Verjonging Spotpen Secret

Glo Anti Benen Billen Buik Gezicht Haar Ogen Massage Spotpen Secret Glo Lichaamsverzorging buikspieroefeningen Massage billen trainen opgezette buik!

Opgezwollen buik buikspieroefeningen buikspieren buikspieren verbranden bilspieroefeningen!

Lichaamsverzorging
Kampt u met rimpels, puisten, acné, hangende oogleden, overtollig haar, cellulitis, striae of zoekt u gewoon de juiste crème voor een zachte huid? Voor iedere situatie vindt u hier het juiste product, zoals o.a. crèmes, balsems, pleisters en maskers.

Gezicht

De eerste indruk is belangrijk! Negen van de tien keer zal het gezicht ook de eerste indruk geven. Zorg voor een uitgeruste uitstraling en je hebt de eerste belangrijke slag gewonnen.
Massage

Verwen uzelf thuis met een heerlijk, ontspannende massage. Van Hot Stones massage set tot Reflexzone voetenmasseur.

Buikspieroefeningen

schema met buikspieroefeningen. Deze buikspieroefeningen zijn prima voor thuis training

Benen Billen en BuiK

Je benen, billen en buik zijn de belangrijkste gebieden waar snel een goed en zichtbaar resultaat te behalen valt. Wil je het gewoon weer lekker wat strakker hebben of ga je voor een maatje minder?

Alle producten uit de categorie Benen, Billen en Buik

Billen, buik en benen zijn het probleem gebied voor veel vrouwen. Door regelmatige bilspieroefeningen te doen en de bilspieren goed te trainen,

Sculptor Body Massager

Ouderdomsvlekken

Kleine ophopingen van pigment Ze ontstaan door inwerking van de UV-stralen van de zon op de huid en vormen een verschijnsel dat algemeen voorkomt naarmate mensen ouder worden.

Vaakworden de vlekken als ontsierend beschouwd als ze zichtbaar zijn, bijv. op de handen of het gelaat. Met de nieuwe Spotpen laat je elk vlekje compleet verdwijnen.

Met de veilige Spotpen kun je het effectieve zelfzorgproduct niet alleen zeer precies op de beoogde vlekjes aanbrengen, maar ook nauwkeurig doseren. De 100% veilige gel bevat o.m. UV-filters en stoffen die plaatselijk de celdeling van de huid versnellen. Hierdoor worden afvalstoffen (en hierbij ook pigment) sneller door het bloed afgevoerd.

Wanneer je de Spotpen tweemaal daags gebruikt, zul je snelde effecten vaststellen. Binnen een paar weken zijn de behandelde vlekken verdwenen. Om in de zomer te voorkomen dat de vlekken terugkeren, wordt aangeraden de behandelde plekjes af en toe in te smeren met zonnebrandcreme.

Ogen

Men zegt wel eens; De ogen zijn de spiegel van je ziel. Zo is het maar net! Niemand wil met vermoeide ogen of wallen rondlopen. Er zijn vele verzorgende producten maar zelfs semi-permanente make-up kan een oplossing zijn.

Wilt u een vollere haardos? Hair Pro is een revolutionaire oplossing voor iedereen die last heeft van haaruitval. Deze wetenschappelijke doorbraak stelt men in staat kale plekken of plaatsen waar het haar dunner wordt in slechts enkele seconden te verhullen.

Hair Pro bevat speciale microvezels die precies aansluiten bij de structuur van uw eigen haar. Het is gemaakt van dezelfde proteïne als waar uw eigen haar van is opgebouwd. Breng het aan op de kale plekken. De vezels hechten zich aan de nog aanwezige haren door middel van statische elektriciteit.

Bovendien nemen de vezels de kleur van het eigen haar aan en sluiten deze perfect op uw eigen haar aan.

Hair Pro is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Pakket bestaat uit één verpakking Hair Pro met gebruiksaanwijzing.

Gebruiksaanwijzing

Was en droog eerst je haar. Spray de dunnere gebieden totdat de hoofdhuid niet meer zichtbaar is. Houdt 2 tot 3 centimeter afstand van de hoofdhuid. Breng haarlak aan om de vloeistof tegen wind en regen te beschermen.

Hair Pro is verkrijgbaar in:

Auburn/rood
Black
Dark blonde
Dark brown
Grey
Light blonde
Light brown
Medium brow
Als je last hebt van hangende oogleden hoef je niet perse "onder het mes". Probeer eerst onze speciale Ooglidcorrectie balsem, die in verreweg de meeste gevallen het beoogde resultaat geeft! Deze hypoallergene balsem, die door dermatologen wordt aanbevolen, zorgt binnen enkele dagen voor een sterke verbetering. Rimpeltjes verdwijnen snel.

De ooglidhuid wordt steviger en krimpt, zodat de wimpers weer normaal zichtbaar worden. Kan worden gebruikt in combinatie met make-up.

wellness-bon.blogspot.nl/p/sportief.html
wellness-bon.blogspot.nl/p/creatine.html
wellness-bon.blogspot.nl/p/body-mass.html
wellness-bon.blogspot.nl/p/haarmode.html
wellness-bon.blogspot.nl/p/massage.html
wellness-bon.blogspot.nl/p/wellnessbon.html

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…