Welkom bij Rouge é Blanc.
Hier geniet u van 4 troeven op 1 locatie, namelijk: brasserie,feestzaal, vergaderzaal, kamer en ontbijt.
In onze brasserie kiest u wekelijks uit een dagschotel, een zakenlunch of à la carte. Tijdens het weekend kan u genieten van onze maandmenu, verschillende maandsuggesties of à la carte. Onze gerechten bereiden we steeds met de grootste zorg voor een optimale smaakbeleving.
Rouge é blanc beschikt tevens over een ruim terras waar u zich kunt verwennen aan een hapje of drankje. Ondertussen leven kinderen van alle leeftijden zich naar hartenlust uit in de grote speeltuin.
Babyborrel, communie, verjaardag, familie –of pensioenfeest, rouwmaaltijden … In onze feestzaal helpen we u graag met het praktische luik van uw evenement. Zo werken we steeds samen met de klant een voorstel op maat uit. Dit stelt ons in staat om in elke situatie aan alle verwachtingen te voldoen en zo een tevreden gevoel te genereren bij onze gasten.
De vergaderzaal is bij uitstek geschikt om een seminarie, meeting of incentive te organiseren. Dankzij de volledig uitgeruste vergaderzaal, een kwaliteitsvol onthaal en lekkere maaltijden combineert u werk met de nodige ontspanning.
Onze feest – en vergaderzaal bieden plaats aan 10 tot 100 personen zittend.
Wenst u te overnachten na het avondfeest of bent u als zakenman op zoek naar een rustige locatie om de nacht door te brengen? Rouge é Blanc beschikt over 3 ruime kamers met dubbel bed, TV, DVD, radio en draadloos internet. De ruime badkamers en de nodige accommodatie zorgen voor een aangenaam verblijf.
Tevens is er een ruime overdekte parking die plaats biedt aan zo’n 20 – tal wagens.
Maak kennis met deze ideale locatie waar gastronomie, ontspanning, werk en kindvriendelijkheid hand in hand gaan. Kortom, lekker genieten start bij Rouge é Blanc…

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…