Point Cloud
| Korzo producties
De aarde is geëvolueerd, van de Big Bang tot waar we nu zijn. Ook de mens is steeds in ontwikkeling. In Point Cloud zien we een man met kennis en overtuigingen. Maar hij twijfelt. In een poging de waarheid te vinden, wordt hij opgeslokt in zijn eigen vormgegeven wereld en trekt hij ons zijn kleine universum in. In deze installatie speelt Joeri Dubbe een spel met geloofwaardigheid en kantelt daarmee ons perspectief op het leven.

Joeri Dubbe won, als aanstormend choreograaf, vorig jaar de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht. Als onderdeel van de prijs gaat daarom zijn nieuwste productie Point Cloud tijdens dit festival in première. Point Cloud is een installatie met dans, beeld en geluid, in een bijzonder, compact decor.

concept Joeri Dubbe, Tom Visser | choreografie Joeri Dubbe | lichtontwerp en softwareprogrammering Tom Visser | dans Miquel Oliveira | compositie Thijs Kaldenbach, Marvin Boven

Point Cloud is een productie van de Nederlandse Dansdagen en Korzo producties. De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Maastricht, Huis voor Bourgondië en Stichting Cultuur en Bedrijf.

Video: Josanne Buiting

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…