sursa:ntvru
Pe teritoriul României sunt lagăre unde se pregătesc activiștii care trebuie să realizeze „revoluția colorată” în Rusia, se povestește într-un material jurnalistic rusesc.
Anchetă jurnalistică marcă NTV, “Anatomia de protest-2″, prezintă o înregistrare realizată pe ascuns, în care deputatul georgian, șeful Comisiei parlamentare pentru apărare și securitate, Givi Targamadze propune liderului rus al „Frontului de stânga”, Serghei Udalțov, să implice specialiști români și lituanieni la antrenarea activiștilor opoziției.
„Credem că dacă vor fi resurse umane, atunci putem începe cât mai repede. Să lucreze atât românii, cât și lituanienii”, a spus Givi Targamadze.
Jurnaliștii de la NTV au subliniat că:„În România și Lituania aceste lagăre de pregătire a revoluționarilor există de multă vreme. Ele au fost create de către americani pentru a învăța tinerii teoria protestelor și tactica luptelor de stradă, iar tinerii din Rusia merg regulat în lagărele din Lituania și România”.
În timpul întâlnirii cu deputatul georgian, opoziția rusească propune să-l trimită pe campionul mondial la luptele fără reguli, Pavel Boloeangova, în România, pentru a-i învăța pe activiștii opoziției tehnici pentru luptele neînarmate.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…