PUPU kollektiv on kolmen tanssijan Kaisu Höltän, Maija Kiviluodon, Heidi Lehtorannan, visualisti Hanna Käyhkön ja äänisuunnittelija Hannu Hauta-ahon taidekollektiivi. Kollektiivi on perustettu vuonna 2011 halusta luoda omanlaista kaupunkikulttuuria, joka risteyttää eri taiteenaloja. Kaisu, Maija ja Heidi ovat pitkänlinjan nykytanssijoita ja moniosaajia jotka ovat työskennelleet yhdessä erikseen kymmenisen vuotta erilaisissa kokoonpanoissa ja ryhmissä (mm. Susanna Leinonen Co, Petri Kekoni Company). Hanna toimii visualistina tanssin lisäksi sekä teatterin että esitystaiteen kentällä (mm. Susanna Leinonen co, Joona Halonen, Und er libet -ryhmä, Svenska Teatern ). Hannu on työskennellyt aktiivisesti freelance äänisuunnittelijana teatterin ja tanssin parissa vuodesta 2008 (mm. Zodiak, Ryhmäteatteri). Jotkut tunnistavat hänet myös nimellä Haho Kaucas rap-ryhmästä.

Lokakuussa pärähtää!

PUPU kollektivin ensimmäinen tuotanto ja klubi-ilta ‘Last Chance for a Slow Dance’ Suvilahdessa, Magiton tiloissa 26.10 -28.10.2012.

Perjantain ja lauantain klubi-illoissa tarjolla PUPU kollektivin tanssiesityksiä, videotaidetta, musiikkia, tähtivierailijoita (Laineen Kasperi, Ylermi Rajamaa, Kaari ja Roni Martin) sekä PUPU baarista virvokkeita, tapaksia ym. herkullista.

Ja sunnuntaina klubi goes brunssi! PUPU kollektivin osalta sama ohjelma kuin illoissa, musiikkia, videotaidetta ja tähtivierailijoita (Ylermi Rajamaa) herkullisen brunssin keskellä.

26.10. klubi-ilta klo 20 (-23) Klubikortti 10€
vierailijoina Laineen Kasperi ja Ylermi Rajamaa (Plutonium 74 akustisesti)

plutonium74.net/
myspace.com/laineenkasperi

27.10. klubi-ilta klo 20 (-23) Klubikortti 10€
vierailijoina Kaari ja Roni Martin

companiakaarimartin.fi/

28.10. Brunssi-klubi klo 13 (-16) Brunssikortti 17€
vierailijoina Ylermi Rajamaa (Plutonium 74 akustisesti)

Klubi-iltoihin myymme klubikortteja hintaan 10€ (sis. sisäänpääsyn, vapaavalintaisen virvokkeen, tervetuliaislautasen sekä esitykset). Lisäksi tarjolla maittavia tapaslautasia ja virvokkeita PUPU baarista.

Brunssi-klubille myymme brunssikortteja hintaan 17€ sis.sisäänpääsyn, maittavan brunssin sekä esitykset)

HUOM! Varathan käteistä, kaikki maksut käteisellä! Ja varaathan oman klubikorttisi ajoissa etukäteen ositteesta pupukollektiv@gmail.com, jotta et jää kuivin suin.

Menu julkaistaan pian.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…