Onze kracht is de passie van René van Alphen en de kennis die hij de afgelopen vijftien jaar heeft opgedaan in de kappersbranche. Door zijn 'feel' met klanten en zijn omgeving is er een product ontwikkeld waarmee we de schoonheid van mensen op een natuurlijke manier nog beter kunnen benadrukken. De producten van René worden gekenmerkt door de combinatie van kunst en de wetenschap van de natuur.

Oude wijsheid

Al ruim 5000 jaar weten de Chinezen dat essentiële, aromatische of etherische oliën die in alle planten en bomen voorkomen, geneeskrachtige eigenschappen kunnen bezitten. Deze kennis over vluchtige oliën verspreidde zich vanuit China naar landen als Perzië, India en vooral Egypte. De Egyptenaren waren meesters in het toepassen van aromatische oliën voor religieuze en geneeskundige doeleinden. Van heinde en ver kwamen dokters naar Egypte om deze aromatische geneeskunde te leren. Ook de bekende Romeinse badcultuur maakte graag gebruik van essentiële oliën.
Vandaag de dag is aromatherapie weer een begrip. René van Alphen heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in de kappersbranche en weet als geen ander hoe je aromatische oliën kunt gebruiken voor herstel en verzorging. De aromatische oliën hebben een helende werking op het haar, de huid en zintuigen. De rechtstreekse werking van etherische oliën herstellen en versterken het haar zonder het te verzwaren.

Als 1 druppel het verschil maakt.

rene-professional.com/

Volg ons op facebook en geef een like! facebook.com/ReneProfessional

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…