Er wordt gezocht naar een manier waarop de toezicht in de horeca wordt verbeterd. In de horeca spelen veel verschillende actoren een rol zoals de brandweer, de smaakpolitie, bezoekers, bewoners etc. Antoine Reijnders presenteert het platform 'Mijn horeca onderneming'. Middels dit platform wordt een omgeving gecreerd waarbij alle actoren een rol hebben. Mensen kunnen hun mening geven over de horeca onderneming bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en discriminatie. Met behulp van deze crowd intelligence en transparantie kan de toezicht verbeterd worden.

Contactpersoon voor de Regelluwe Stad van de Digitale Steden Agenda is: Anneke de Brouwer (J.P.de.Brouwer@zoetermeer.nl)

~
Nieuwe business modellen rond eigenaarschap en vormen van Participatory Service Networks, dat was het thema van de workshop door Claro Partners tijdens de studiereis van Stedenlink in Barcelona. Deze nieuwe kennis werd vervolgens toegepast op de vraagstukken in de specifieke Digitale Steden Agenda thema's. Met verrassende en enthousiaste resultaten. Kijk voor meer informatie op: dsa.pleio.nl en op digitalestedenagenda.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…