"Club Jinx zat te denken,
wat ze haar vaste gasten zou schenken.
Feest omdat het feest is, dat is zo cliche,
Maar Smeerlijk daar kunnen wij wat mee!
Helemaal opgaan in het thema van sinterklaas,
We zullen hem eens wat laten zien die oude baas.
Gooi al je charmes in de strijd,
Want dit wordt één en al geiligheid!"

CLUB JINX PRESENTS: SMEERLIJK de "STOUTE PEPERNOTEN" editie.

Op 1 december gaan we weer heter dan heet in de Jinx. De uitpak-Piet zal goed haar best doen en verwacht dat ook jij hierin meegaat. Want uitpakken is natuurlijk wel een vaardigheid die je onder de knie moet hebben in de Sinterklaas tijd. Stel onze Goedgeiligman niet teleur.
De heren van 'Dirtcaps' openen de avond met hun sexy tech-house en opzwepende bangers. Daarna zal 'ExPornStar' Sofia Valentine aantreden om de thermometer even een tikje hoger te draaien. Want warm, dat zul je het zeker hebben vanavond.

Vervolgens gooit DJ (in varsity jacket gehulde Chihuahua) 'Chicky The Hitmachine' alle remmen los! Hij draait onder andere achter decks van Ex Porn Star en is sinds kort ook een geliefd huisdier in landen als Mexico en Griekenland. De smerige hond wordt begeleid door de altijd smeerlijke 'Beasty Girls'. "Be aware of the dog" want ons huisdier staat bekend om zijn Hondsdol-besmettingsgevaar.‬ ‬
Deze hitsige avond zal worden afgesloten met de beestachtige 'Kuddedieren'. Die in combinatie met de Kuddedames altijd een visueel en ook muzikaal prikkelende act is.
De host van de avond is MC 'KC Jones'!

Zet jezelf in de spotlight met een spannende en verleidelijke pakje. Laat je fantasie leiden. Laat jij de illussie werkelijkheid worden?
Het kan en mag allemaal op zaterdag 1 december, Een buitengewoon speciale editie van 'Smeerlijk' zal de geschiedenis in gaan en is er zeker één voor je verlanglijstje. Pakjesavond is vroeg dit jaar!

'Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de roe....'

Website: smeerlijk.com
Website: uitgaanscentrumjinx.nl
Facebook: facebook.com/UitgaanscentrumJinx
Twitter: twitter.com/jinxveendam

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…