Zvuči malo pretenciozno, ali pokušati ćemo Vas uvjeriti da je stvarno bilo tako! Nije trebalo puno razmišljanja i razgovora da se zaljubljenici u ovaj hobby sastanu i naprave svoj prvi službeni modelarski meeting na Rabu. Pokušat ćemo Vam dočarati vaše djecje snove, ili želju vaše djece ili da dijelom proživite radost i romantiku letenja zrakom. Ovo može biti jeftin ali i skup hobi u kojem može sudjelovati svaki član obitelji, i u kojem pojedinac može napraviti jako mnogo, a grupa još i više. Kao što većina ovakvih hobija zahtjeva mentora, tako smo mi imali i svoga iz kojeg smo crpili sve moguće informacije, savjete i znanje. Dan je bio jednostavno presavršen za prvi ovakav događaj gdje vam donosimo slike meetinga na vašu radost, kao i radost vaše djece, prijatelja te poznanika.

Bilo je tu prekrasnog leta...ali i uzbudljivih slijetanja kao i ne tako lijepih padova modela. Kako nismo iskusni letači, do ovakvih padova dolazi češće, ali nemojmo se zavaravati. I najiskusniji letači lome svoje modele Kako su modeli često napravljeni od lakog materijala, lako se i popravljaju.
Česti alat je epoksi ljepilo i lemilica te idemo opet u let...
Ovo je bio prvijenac, naučili smo mnogo, pokupili iskustva i jedva čekamo drugi susret gdje ćemo pokazati svoje znanje letenja. Hvala prijateljima na Forumu FLYFREAK koji nesebično pomažu svima kojima je to potrebno da se ovaj svijet razvije i kod nas. Zato vam donosimo i kratki video...

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…