Îţi prezentăm un scurt intro al shootingului organizat cu ocazia lansării Colecţiilor Saxara 2012.

Alina Ceuşean, miss Târgu-Mureş în 2009, este modelul care ne-a ajutat în realizarea acestei şedinţe foto şi în alte asemenea acţiuni organizate în trecut.

Ne străduim permanent să îmbunătăţim şi să dezvoltăm oferta noastră de produse, prin afişarea pe site doar a acelor piese de lenjerie riguros verificate de către noi, astfel încât să nu lăsăm loc niciunei surprize care să nu corespundă standardelor noastre de calitate şi design.

Suntem, de asemenea, în plin proces de selecţie de noi foto-modele şi ne place să credem că avem pentru acest demers aceeiaşi exigenţă pe care o dovedim în selectarea produselor şi serviciilor pe care ţi le oferim.

Vor urma cu siguranţă şi alte asemenea materiale de prezentare în viitorul apropiat, împreună cu lansări noi de colecţii atât pe site, cât şi în cadrul unor evenimente live susţinute în marile oraşe. Vom avea pentru tine concursuri şi promoţii extrem de variante şi de interesante, care să facă din experienţa contacului cu brandul nostru una cu totul specială, în care tu să fii mereu în centrul atenţiei.

Stay tuned on saxara.ro

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…