“La verdad sobre los toros” és una obra documentada científicament sobre l’anàlisi dels diferents aspectes que envolten la tauromàquia.

Alvárez aporta una perspectiva múltiple del fenomen de les curses de braus a l’estat espanyol a partir de les dades obtingudes des de la Biologia, la Genètica, la Fisiologia, Ecologia, la Història, l’Antropologia, l’Economia, la Jurisprudència i la Filosofia.

El concepte de raça, la negació del patiment del brau, el recolzament i rebuig de personatges rellevants al llarg de la història, el ritus, la desaparició de les deveses, l’efecte d’exposar sobre la infància, la qüestió econòmica i l’àtac a la llibertat i la perspectiva filosòfica emmarcada en L’Egoisme Moral són els arguments analitzats que es van desmuntant amb el rigor científic que caracteritza l’autor.

L’editor, Jose Luis Victoria, va explicar les dificultats que comporta la publicació d’aquest llibre en aquests moments que des del govern de Madrid s’està promocionant la tauromàquia amb tots el mitjans possibles.

En finalitzar la presentació es va obrir un diàleg entre els convidats i el públic al voltant dels arguments per a aconseguir l’abolició de la tauromàquia al món

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…