Concert a flor de pell

PEP BOU torna a trepitjar els escenaris per a presentar el seu darrer muntatge CLAR DE LLUNES, nova proposta en format de concert-espectacle que conjuga l’univers sorprenent de les bombollles de sabó amb projeccions tensoactives que dansen amb la música en viu.

El reconegut pianista JORDI MASÓ i PEP BOU són les dues cares d’una mateixa lluna que decideix fer girar l’univers seguint al seu pas, fent-lo gravitar al seu voltant; així com la música pren forma convertint-se en bombolla, i la bombolla s’esvaeix creant sonoritats cromàtiques com si es tractés d’una norma universal.

CLAR DE LLUNES és el resultat de la conjunció de la sonoritat i la forma en viu gràcies a la compenetració de dos grans artistes que demostren que imatge i so són alguna cosa més que dues maneres de veure la nostra existència. Són una nova forma de sentir i sentir-se en una altra realitat que és dins nostre, que habita en la nostra imaginació i transpua per la nostra pell.

Així com sentim les experiències a flor de pell, les escames de les bombolles musicals o de les músiques embonbollades transpua espores de complicitat que ens recorden que allò que sentim és allò que som.

I és en el transcurs de CLAR DE LLUNES, en el que PEP BOU ens proposa que visquem a flor de pell una experiència única on tot és possible malgrat que un moment o altre es converteixi en aire. Aire dels nostres somnis.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…