De komende maanden trekt FutureFuel’s Anne Walraven de wereld over met de vraag welke oplossingen er zijn voor de enorme uitdagingen van de 21e eeuw. De voedselcrisis, klimaatcrisis, energiecrisis en financiële crisis zijn enkele voorbeelden van de problemen in onze tijd. Anne is in het bijzonder op zoek naar haar eigen rol en de rol van haar generatiegenoten binnen deze uitdagingen. Wat kunnen zíj doen? Wat is de kracht en de potentie van deze generatie in deze veranderende tijden? Kan de jongere generatie eigenlijk nog wel een stempel drukken op haar eigen toekomst?
Om antwoorden te vinden moeten er vragen worden gesteld. De komende maanden interviewt Anne 15 rolmodellen. Anne zal over deze reis een boek schrijven en actief gaan bloggen op haar website. Daarnaast zullen alle interviews ook worden opgenomen op video. Samenvattingen hiervan zullen te zien zijn op haar website. Pasta media ondersteunt als mediapartner deze media-activiteiten in de vorm van enkele registraties, leaderontwerp, postproductie en facilitaire begeleiding.

Dit is het eerste Nederlandse interview van Anne, met internationaal voedselexpert Louise Fresco, opgenomen in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op futurefuel.nu en volg Futurefuel via Twitter en Facebook.

Hierboven de korte versie van het interview met Louise Fresco. De volledige versie is te bekijken op FutureFuel’s YouTube-kanaal.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…