Νατάσσα Σκαφίδα:
Εθελόντρια, Φωτογράφος

"Με λένε Νατάσσα και είμαι καλά! Είμαι καλά, γιατί κάνω μια δημιουργική δουλειά που γεμίζει τα μάτια μου και την καρδιά μου! Είμαι καλά, γιατί ζω σε μία πόλη και τα 33 χρόνια της ζωής μου, και αφού εξάντλησα όλα της τα αρνητικά τώρα χαίρομαι πολύ όλα τα θετικά που μου προσφέρει. Είμαι καλά, γιατί οι άνθρωποι που έχω γύρω μου είναι αυτοί ακριβώς που θα διάλεγα και θα ξαναδιάλεγα και θα ξαναδιάλεγα να έχω στη ζωή μου! Είμαι καλά, γιατί πιστεύω, ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!"

Future Library:
Το Future Library στοχεύει να μεταμορφώσει τις ελληνικές δημόσιες βιβλιοθήκες σε μοναδικά κέντρα δημιουργικότητας, καινοτομίας και μάθησης.
Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι ο αποκλειστικός δωρητής του Future Library. Σκοπός της δωρεάς του Ιδρύματος είναι να αναπτυχθεί ένα βιώσιμο δίκτυο δημοσίων και δημοτικών βιβλιοθηκών, σε όλη την επικράτεια, το οποίο θα συνδεθεί με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος στις νέες της εγκαταστάσεις, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενισχύοντας στη συνείδηση του κόσμου τη σπουδαιότητα του θεσμού των βιβλιοθηκών ως κέντρων μάθησης, δημιουργικότητας και διάδρασης.
Το Future Library, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρύθηκε στη Βέροια το 2011. Προήλθε από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, τον αποδέκτη του Βραβείου «Πρόσβαση στη Μάθηση» από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για το 2010.
To Future Library ειναι ανοιχτό σε όλες τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας.
Το περιεχόμενο αυτού του βίντεο είναι πνευματική ιδιοκτησία του ΜΚΟ Future Library και δεν προορίζεται για εμπορική χρήση ή οποιοδήποτε άλλου είδους πώληση
The content of this video is a property of Future Library (NGO) and not intended for commercial use or any other type of sale

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…