Vicente Arlandis/ Los Que Quedan
“Frankesteing” - Performance
El 10 i 11 de Novembre a l'antic Teatre - anticteatre.com/ -

Concebut i dirigit:Vicente Arlandis
Creat en col·laboració: David Espinosa, Hipólito Patón i Sandra Gómez
Interpretat: Hipólito Patón, Sandra Gómez i Vicente Arlandis

Produït per Losquequedan

Aquest projecte es desenvolupa en part dins el context a.pass (advanced performance and scenography training) a Brusel·les

Col·laboren Teatres de la Generalitat Valenciana; Ayuntamiento de Valencia; L’Animal a l’Esquena (Girona); Las Naves, Espacio de Creación (Valencia)

losquequedan.com

CAT///
“Es coneix com a any sabàtic FRANKESTEING al període de dotze mesos consecutius en què una persona es llibera voluntàriament de les seves activitats laborals o acadèmiques amb el fi de dedicar-se a interessos personals com viatjar, descansar, disfrutar de la família o desenvolupar una activitat personal (...)”.

Frankesteing és un joc sobre el joc. Un joc que té lloc entre tres jugadors i nou objectes. L’obectiu és desentranyar, mentres es juga, a què s’està jugant. Mitjançant la interacció entre els objectes i els jugadors Frankesteing es qüestiona en tot moment quines són les regles establertes, els límits que amaguen les accions, els objectius als que aquestes accions apunten, i una vegada assumida la mínima estructura del joc, desenvolupar-lo i projectar noves posibilitats.

Vicente Arlandis
Sóc performer i coreògraf. Graduat per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de i amb formació en dansa i arts visuals. En aquests moments treballo en la meva investigació sobre el Joc i les seves regles en l’àmbit de les arts escèniques.

CAST///
“Se conoce como año sabático FRANKESTEING al período de doce meses consecutivos en que una persona se libera voluntariamente de sus actividades laborales o académicas con el fin de dedicarse a intereses personales como viajar, descansar, disfrutar de la familia o desarrollar una actividad personal (…)”.

Frankesteing es un juego sobre el juego. Un juego que tiene lugar entre tres jugadores y nueve objetos. El objetivo es desentrañar, mientras se juega, a qué se está jugando. Construir un sistema lógico creando dicha lógica a la misma vez que se juega. Mediante la interacción entre los objetos y los jugadores Frankesteing se cuestiona en todo momento cuáles son las reglas establecidas, los límites que encierran las acciones, los objetivos a los que estas acciones apuntan, y una vez asumida una mínima estructura del juego, desarrollarlo y proyectar nuevas posibilidades.

Vicente Arlandis
Soy performer y coreógrafo. Graduado por la Escuela Superior de Arte Dramático de Valencia y con formación en danza y artes visuales. En estos momentos trabajo en mi investigación sobre el Juego y sus reglas en el ámbito de las Artes Escénicas.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…