Dansehallerne 2. – 9. marts 2013
Bora Bora 13. - 15. marts 2013

Billetter: teaterbilletter.dk/index/eventdetails/eventno/32104

Koreografier af TINA TARPGAARD og NELSON RODRIGUEZ-SMITH
Dansere: Siri Wolthoorn, Jonas Örknér, César García
Videodesign: Jonas Jongejan
Lysdesign: Søren Knud
Lyddesign: Rasmus Kreiner, Emil Assing
Kostumer: Inbal Lieblich

--

recoil performance group præsenterer dobbeltforestillingen …and it ends TWICE. Aftenen byder på to koreografier : TØRST af den dobbelte Reumertvinder Tina Tarpgaard og MENTE af debuterende Nelson Rodriguez-Smith. …and it ends TWICE har premiere i Dansehallerne den 2. marts 2013 og drager siden på turné til Bora Bora, Aarhus.

Tina Tarpgaards værk TØRST er en kraftfuld duet for to mandlige dansere om kampen for at overleve. Om kroppe strandet i en gold og øde ørken – et sted, hvor fornuften for længst har veget pladsen for dyrisk instinkt og maniske drifter. TØRST er et nyt og sanseligt værk, hvor koreografi og sofistikeret interaktiv videoscenografi smelter sammen til det unikke visuelle univers, som er kendetegnende for recoil – her danses der i glohedt, animeret ørkensand.

Samme aften præsenterer recoil debuterende koreograf Nelson Rodriguez-Smith med værket MENTE. Nelson har i mange år imponeret publikum og anmeldere som en eminent danser på den internationale scene.

I MENTE undersøger Nelson Rodriguez-Smith den manipulerede virkelighed, vi oftere og oftere møder, idet teknikkens domæne vokser. I et interaktivt lydunivers dykker MENTE ned i det ubevidste. En drømmeagtig tilstand, hvor realiteter udviskes, og virkeligt bliver uvirkeligt. Inspireret af vores stigende brug af teknologi i håndholdt form undersøger MENTE, hvad det er, teknologiens fantasiverdener kan, når hverdagen bliver for meget, og vi prøver at slippe væk?

--

Video af Søren Meisner

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…