Hoe gezellig je een zondagavond ook probeert te maken, toch zet de stress van de werk- of de schoolweek vaak een domper op de sfeer. Die mengeling van angst, weemoed, onrust en verzet is het zondagavondgevoel.

Sinds hun schooltijd zwelgen vier oude vrienden zozeer in het zondagavondgevoel dat het hun hele leven is gaan beheersen. Ze komen samen om eindelijk komaf te maken met het zevendagensysteem en alle verplichtingen en verwachtingen die daar bij horen. Samen smeden ze een complot tegen de meedogenloze tijd.

Steven Beersmans, Edith Goddeeris, Marie-Ange Gillis en Koen Monserez maakten jaren geleden bij fABULEUS een aantrekkelijke bewerking van de roman Spelregels van Floortje Zwigtman. Deze keer nemen ze je mee op een rollercoaster van fantasiebeelden, wilde plannen en angstdromen: een trip waarop ze een maximum aan spelplezier kunnen etaleren.

Concept en spel Steven Beersmans, Edith Goddeeris, Marie-Ange Gillis, en Koen Monserez Dramaturgie Peter Anthonissen Eindregie en lichtontwerp Vital Schraenen Scenografie Sarah Blokken Muziek Stijn Dickel Productie fABULEUS Coproductie TAKT (Neerpelt) en C-Mine Genk, 30CC (Leuven), CC De Werft (Geel), e.a. Camera Clara Hermans Montage Hugo Hermans

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…