"Un Any al Comapedrosa" és un projecte audiovisual creat pel propi equip tècnic de l'espai protegit amb finalitats educatives. Registrat entre el 21 de desembre de 2010 i el 5 d'octubre de 2011, tracta sobre el pas de les quatre estacions pel Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, a Arinsal, parròquia de la Massana, Principat d'Andorra.
"Un Año en Comapedrosa" es un proyecto audiovisual creado por el propio equipo técnico del espacio protegido con fines educativos. Registrado entre el 21 de diciembre de 2010 y el 5 de octubre de 2011, trata sobre el paso de las cuatro estaciones por el Parque Natural Comunal de los Valles del Comapedrosa, en Arinsal, parroquia de la Massana, Principado de Andorra.
"A Year in Comapedrosa" is an audiovisual project created by the team coach protected space for educational purposes. Recorded between December 21, 2010 and October 5, 2011, is about the journey of four seasons in the Natural Park of the Valley Comapedrosa in Arinsal, La Massana, Andorra.
+ info comapedrosa.ad/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…