Després de rodar molts quilòmetres prop de les meves contrades, aquest any m’he decidit per afrontar un nou repte lluny de casa: participaré a la Mongolia Bike Challenge, que es disputarà del 30 d’agost al 7 de setembre de 2013.
En aquest vídeo mostro un resum de rutes que he fet en els darrers anys, que espero em serveixin com a experiència per aconseguir aquest nou desafiament, i imatges de l'edició 2012 de la MBC.
Pedalar lluny de casa no és barat. És per això que busco patrocini: ajuda’m a fer realitat aquest somni, estampa el teu logo comercial en el meu maillot i col•labora econòmicament per fer-ho possible. M’hi deixaré la pell.
Contacte: clotacat@gmail.com

Después de rodar muchos kilómetros cerca de casa, este año he decidido afrontar un nuevo reto en un lugar lejano: participaré en la Mongolia Bike Challenge, que se disputará del 30 de agosto al 7 de septiembre de 2013.
En este vídeo muestro un resumen de rutas que he hecho en los últimos años, que espero me sirvan como experiencia para lograr este nuevo desafío, e imágenes de la edición 2012 de la MBC.
Pedalear lejos de casa no es barato. Es por ello que busco patrocinio: ayúdame a hacer realidad este sueño, estampa tu logo comercial en mi maillot y colabora económicamente para hacerlo posible. Me dejaré la piel.
Contacto: clotacat@gmail.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…