Елегантна двустранна визия на вашето изображение. Използвайте у дома, в офиса, магазина, шоуруми, административни сгради. DOUBLE VISION е лек, в системата има специален царгов профил, който, в
комбинация със специален начин на закрепване (алуминиеви щипки в краищата) може да укрепи рамка с по-големи размери и въпреки това стои перфектно в една плоскост и същевременно цялата система е с изключително ниско тегло.
С DOUBLE VISION можете да направите много здрави и леки двойни или единични стени, които се закрепват една към друга, монтират се към съществуващи стени или различни други опори – колони, витрини, мебели и т.н.
Направете параван между бюрата в офиса или дори цял щанд на изложението, на което се представя вашата фирма. Ако е повече от 3 метра, се добавят укрепващи „ребра“ и други свързващи елементи.
Тъй като е здраво, закрепването към тавана е сигурно и стои идеално.
В днешни дни в търговските центрове, супермаркетите и хипермаркетите единствената останала свободна площ за реклама са таваните. DOUBLE VISION е единственият начин вашите рекламни банери да стоят на тавана без увисвания, гънки, и най-вaжното – без тежки и скъпи конструкции. DOUBLE VISION е единствената алтернатива на скъпите „опънати тавани”. Цената е в пъти по-ниска, а
ефектът от идеално стоящият текстилен таван няма аналог.
Допълнително и много важно предимство е, че текстилният банер може периодично да се свали и да
се смени за много кратко време. Това дава възможност с малко средства, да се промени изцяло интериора, което е подходящо за модни магазини при представянето на новите колекции или при смяна на годишните сезони.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…