TEHNOLOGIA GAV
Filtrarea apei prin inactivarea substantelor nocive din apa potabila de robinet !

Generatorul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic care functioneaza pe baza a 50.000 nanomagneti amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic in spirala tripla hiperstructurat .

Forma geometrica a amplasarii nanomagnetilor in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

Generatorul l de apa vie GAV transforma apa de robinet relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs si sanatatea familiei dvs.
Principiul de functionare al Filtrelor de apa vie GAV
MAI MULTA ENERGIE DE VIATA PRIN APA ENERGIZATA

Apa are cea mai buna memorie din univers , ea memoreaza toata calea pe care a strabatut-o prin pamant si pe pamant , in sensul ca memoreaza toate informatiile referitoare la mediile prin care a trecu , in felul acesta structura moleculei de apa acumuleaza informatii negative pentru organism.Dupa trecerea apei prin filtrul de apa vie GAV, acesteia i se produce o amnezie temporara referitoare la toate mediile pe care ea le-a strabatut ( diferite soluri pe care le-a traversat , conducte de apa , prelucrari chimice in scopul epurarii) , in felul acesta se sterg toate aceste informatii acumulate din ea, si se restabileste structura originala a apei. Astfel calitatea si efectul apei se îmbunatatesc.

Pe baza cunostintelor din culturile antice si dupa lungi cercetari am reusit sa redescoperim si sa utilizam o tehnologie cu ajutorul careia redam apei structura initiala . Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

Apa devine apa hexagonala si isi modifica forma moleculara
Apa in interiorul filtrului de apa GAV este deplasată cicloidal prin intermediul a 4 vortex-uri energetice in sens antiorar ,in felul acesta apa se energizeaza prin obţinere de energie liberă pe pricipiul lui Viktor Schauberger, acesta spunea ca “Viteza fluidul creşte şi totodată acesta se densifică de la o răsucire la alta, ceea ce demonstrează funcţia energizantă a spiralei YANG (sens anti-orar)

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…