'Like' deze leerervaring op facebook.
facebook.com/Cohousing.Kasteel.Nieuwenhoven

Een sprong naar jezelf…

Voor jou is co-housen meer dan alleen je huur betalen, jij wil graag een inspirerende woonervaring delen, creativiteit ‘vorm & stem’ geven, op een prachtige plek. Je mag hier gewoon zijn wie je bent. Jij neemt je verantwoordelijkheid voor jou leven, jouw wortels.

Kasteel Nieuwenhoven ondergaat een enorme metamorfose. Sinds een lange tijd is deze plaats er opnieuw één die ‘open’ gedeeld wordt met anderen. Het koetshuis bevind zich op de binnenplaats van het kasteel. Toen het kasteel in 2007 werd aangekocht was dit de plek waar de eerste bewoners intrek namen. Nu neemt het koetshuis een nieuwe vlucht als een co-creatieve leerplaats voor co-housing. Het kasteel is prachtig gelegen aan de rand van het provinciale domein in de gemeente Sint-Truiden.

Aan de binnenplaats van het kasteel tref je het koetshuis. Verwacht geen grote luxe op materieel wooncomfort maar wel alles wat je nodig hebt om goed te kunnen wonen in eenvoud. De grootse natuurlijke ruimte nodigt uit om je leven veel buiten te laten plaatsvinden, wat als een ‘wooncomfort’ ervaren wordt door de mensen die hier wonen. +/- 160 ha natuur direct in de achtertuin.

'Like' deze leerervaring op facebook.
facebook.com/Cohousing.Kasteel.Nieuwenhoven

Bel gerust met Dominique voor meer informatie en een kennismaking via +32 470 3444 496

Muziek: Estas Tonne, Happiness comes back again

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…