Het PensioenLab bestaat uit meerdere experimententeams die zich allemaal buigen over een bepaald thema. Deze thema's zijn: Solidariteit, Keuzevrijheid, Bestuur, Vermogensbeheer en Communicatie.

Het PensioenLab biedt jonge mensen een podium om in contact te komen met elkaar, pensioenfondsen en werkgevers. Meepraten, meedenken, ideeën toetsen en nieuwe invalshoeken laten zien. Het PensioenLab is een initiatief van CNV Jongeren, FNV Jong en MHP-jongeren.

----

Deze video is gemaakt door Ervaren (ervaren.nu):

Wij maken op uw evenement, seminar of congres filmpjes die uw unieke verhaal vertellen. Een succesvol evenement eindigt namelijk niet bij het slotwoord van de laatste spreker. Wij maken video's waar uw doelgroep zich in herkent en enthousiast van wordt. Daarmee vertelt u uw verhaal ook na afloop van het evenement verder op Youtube, Twitter, Facebook uw eigen websites en andere online platforms.

Dit kan op allerlei manieren. Wij worden daarom graag meegenomen in uw enthousiasme voor het evenement maar belangrijkste is natuurlijk dat uw doelgroep enthousiast is. Daarom denken we met u na over de vraag hoe het filmpje ingezet kan worden als een handige tool bij de follow up van uw evenement. Samen met u vinden we het concept dat het beste bij u past. U kunt bij ons rekenen op een flinke dosis creativiteit en heldere afspraken.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…